Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
17.01.2024
Вебтренінг «Культура безпечності харчових продуктів: практика запровадження на підприємстві»

Запрошуємо вас 25 січня 2024 року взяти участь у фаховому інтенсиві «Культура безпечності харчових продуктів: практика запровадження на підприємстві», під час якого поговоримо про таке:

3 що таке культура безпечності харчових продуктів

3

які вимоги до неї висуває Глобальна ініціатива з безпечності харчових продуктів (GFSI) та міжнародні харчові стандарти ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS

3

з чого складається культура безпечності харчових продуктів

3

як оцінити рівень культури харчової безпечності на підприємстві

3

чому культура харчової безпечності так важлива для організацій та лобіюється на міжнародному рівні

3

як впливати на спосіб мислення та дії кожного працівника у щоденній праці

3

яка роль вищого керівництва у випадку виникнення проблем із харчовою безпечністю

3

як скласти план розвитку культури харчової безпечності, щоб закріпити бажані цінності та зразки поведінки


Формат заходу: онлайн на платформі Zoom.

Спікер:

  • Олена Шульга, менеджер систем якості й харчової безпечності, експерт з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення


 Програма заходу за посиланням.