Події
17.01.2024
Вебтренінг «Культура безпечності харчових продуктів: практика запровадження на підприємстві»
Запрошуємо вас 25 січня 2024 року взяти участь у фаховому інтенсиві «Культура безпечності харчових продуктів: практика запровадження на підприємстві», під час якого поговоримо про таке:
що таке культура безпечності харчових продуктів | |
які вимоги до неї висуває Глобальна ініціатива з безпечності харчових продуктів (GFSI) та міжнародні харчові стандарти ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS | |
з чого складається культура безпечності харчових продуктів | |
як оцінити рівень культури харчової безпечності на підприємстві | |
чому культура харчової безпечності так важлива для організацій та лобіюється на міжнародному рівні | |
як впливати на спосіб мислення та дії кожного працівника у щоденній праці | |
яка роль вищого керівництва у випадку виникнення проблем із харчовою безпечністю | |
як скласти план розвитку культури харчової безпечності, щоб закріпити бажані цінності та зразки поведінки |
Формат заходу: онлайн на платформі Zoom.
Спікер:
- Олена Шульга, менеджер систем якості й харчової безпечності, експерт з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення
Програма заходу за посиланням.