Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.03.2024

Чек-лист для самооцінювання

п/п

Наявність заходів

Так

Ні

Не застосовно

1

ЗАХОДИ ЗОВНІШНЬОЇ БЕЗПЕКИ

Ціль: запобігти несанкціонованому доступу на об’єкт людей та заборонених матеріалів

1.1

Межі підприємства чітко позначено та захищено від несанкціонованого доступу (наприклад, встановлено паркани, таблички «Прохід заборонено»)

 

 

 

1.2

Забезпечено візуальний контроль за огородженням периметра підприємства та під’їзними шляхами

 

 

 

Ведеться відеонагляд (із записом) вразливих точок периметра підприємства

 

 

 

1.3

Входи захищено (наприклад, замками та/або дієвими системами сигналізації)

 

 

 

1.4

Периметр…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ