Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
07.05.2025

 

Запит на проведення коригувальних дій

Дата складання

Від _____________________________________

ПІБ, посада ініціатора запиту

________________________________________

 

Кому направляється запит_________________

________________________________________

              підрозділ/посада

I. Виявлена невідповідність/відхилення:

Заповнює ініціатор запиту і виконавець                         

Процес/діяльність: _____________________________________________________________

Місце/дата/час виявлення:_______________________________________________________

 

II. Причини невідповідності/відхилення:

Заповнює керівник підрозділу/ відповідальна особа

 

III.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ