Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
20.03.2025

Запит до постачальника

Тема листа: Запит щодо підтвердження відсутності консервантів та барвників у сировині

Кому: [Назва компанії-постачальника]

Від кого: [Назва вашої компанії]

Дата: [дд.мм.рррр]

Шановний [Ім’я контакту]!

З метою забезпечення відповідності сировини, що закуповується, вимогам українського законодавства щодо безпечності харчових продуктів, просимо надати підтвердження щодо відсутності консервантів і барвників у [назва сировини].

Для цього просимо надати такі документи:

  1. Специфікацію на продукцію, де зазначено повний склад вашого продукту без використання консервантів та барвників.…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ