
![]() | Хочете бути в курсі законодавчих змін і актуальних вимог до систем НАССР Волієте підтримувати й удосконалювати систему менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018 |
![]() | Відстежуєте зміни та їх упровадження за 6-ю версією FSSC 22000 (період обов’язкового оновлення за якою спливає 31 березня 2025 року) |
![]() | Прагнете перетворити внутрішній аудит з формальності на дієвий інструмент, що заощадить кошти й нерви |
![]() | Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою |
Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості на тижневий навчальний онлайн-курс, де розглянемо інструменти та практики, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі
Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР: законодавство, верифікація, документування | Аудит за ISO 19011:2018: що не знайдете ви, виявлять під час зовнішнього аудиту |
| |
Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018 | Безпечність харчових продуктів за FSSC 22000 v. 6: впровадження новацій оновленої версії стандарту |


Курс для вас проведуть найкращі експерти:
Олена Шульга, • 20+ років досвіду роботи в харчовій промисловості |
![]() | Тетяна Литвиненко, • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту |
|
+ запрошені спеціальні гості |
Важливо!
|
Зацікавили теми лише частини курсу? Придбайте окремо 1, 2 чи 3-денне навчання |
