Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
19.02.2025
Курс підвищення кваліфікації: «Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v. 6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018»
Хочете бути в курсі законодавчих змін і актуальних вимог до систем НАССР
Волієте підтримувати й удосконалювати систему менеджменту харчової безпечності за ISO 22000:2018
Відстежуєте зміни та їх упровадження за 6-ю версією FSSC 22000 (період обов’язкового оновлення за якою спливає 31 березня 2025 року)
Прагнете перетворити внутрішній аудит з формальності на дієвий інструмент, що заощадить кошти й нерви
Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою

 

Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості на тижневий навчальний онлайн-курс, де розглянемо інструменти та практики, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі

24 лютого

26 лютого

Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР: законодавство, верифікація, документуванняАудит за ISO 19011:2018: що не знайдете ви, виявлять під час зовнішнього аудиту

 25 лютого

 27 лютого

Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018Безпечність харчових продуктів за FSSC 22000 v. 6: впровадження новацій оновленої версії стандарту

 

 

Курс для вас проведуть найкращі експерти:

шульга

Олена Шульга, 
менеджерка систем якості й харчової безпечності, експертка з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення

20+ років досвіду роботи в харчовій промисловості
• успішна практика у реконструкції старого виробництва та будівництві нового сучасного заводу
• авторка та співавторка численних тренінгів із систем якості та харчової безпечності, Lean production та Progressive Quality

литвиненко

Тетяна Литвиненко,  
керівниця структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»

15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
• сертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
• авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001

г


 

 

+ запрошені спеціальні гості

 

 

 

 

 

 

 

 

Важливо!

  • Під час аудиту на відповідність вимогам міжнародних харчових стандартів аудитор, зокрема, перевіряє й виконання вимог стандартів щодо компетентності персоналу
  • Цю вимогу не оминає увагою й ЗУ № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (п. 2 ч. 1 ст. 48) та Наказ № 590 (п. 5.1 р. V). А інспектор Держпродспоживслужби під час планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) окрім інших питань перевіряє її дотримання та відображає в акті (п.п. 2.7, 10.2).

    Подбайте завчасно про належний доказ вашої кваліфікації!

 

Зацікавили теми лише частини курсу? Придбайте окремо 1, 2 чи 3-денне навчання