10.12.2024
Міжнародні стандарти щодо безпечності харчових продуктів
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Різноманіття стандартів щодо безпечності харчових продуктів на основі концепції НАССР може задовольнити найвибагливіше підприємство.
Однак можна виокремити певні стандарти щодо безпечності харчових продуктів, які найчастіше впроваджують у країнах ЄС та Україні.
Міжнародні стандарти з безпечності харчових продуктів
ISO 22000 | IFS | FSSC 22000 | BRC | |
Розробник | Міжнародна організація зі стандартизації | Німецька (HDE) та французька (FCD) асоціації роздрібної та гуртової торгівлі | Програма сертифікації FSSC 22000 є власністю фундації «FSSC 22000» зі статусом юридичної особи за національним правом Нідерландів… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу