Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
10.12.2024
Міжнародні стандарти щодо безпечності харчових продуктів
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Різноманіття стандартів щодо безпечності харчових продуктів на основі концепції НАССР може задовольнити найвибагливіше підприємство.

Однак можна виокремити певні стандарти щодо безпечності харчових продуктів, які найчастіше впроваджують у країнах ЄС та Україні.

 

Міжнародні стандарти з безпечності харчових продуктів

 

ISO 22000

IFS

FSSC 22000

BRC

Розробник

Міжнародна

організація

зі стандартизації

Німецька (HDE) та французька

(FCD) асоціації роздрібної

та гуртової торгівлі

Програма сертифікації

FSSC 22000 є власністю

фундації «FSSC 22000»

зі статусом юридичної

особи за національним

правом Нідерландів…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ