10.12.2024
Особливості схеми сертифікації згідно з вимогами FSSC 22000
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції
Попит і очікування споживачів зростають щодня, роздрібні мережі вимагають від своїх постачальників дотримання визнаних стандартів у сфері безпечності харчових продуктів. Віднедавна в практиці широко застосовують спеціальні стандарти для оцінювання постачальників – деякі з них є приватною власністю постачальників або асоціацій. Однак через це склалася ситуація, коли одного виробника перевіряють і сертифікують за безліччю стандартів безпечності харчових продуктів, що іноді викликає негатив як у виробника, так і у споживача. Зважаючи на цей факт, Глобальна ініціатива харчової безпечності Global…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу