Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
28.08.2023
Особливості схеми сертифікації згідно з вимогами FSSC 22000
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції

 

 

Попит і очікування споживачів зростають щодня, роздрібні мережі вимагають від своїх постачальників дотримання визнаних стандартів у сфері безпечності харчових продуктів. Віднедавна в практиці широко застосовують спеціальні стандарти для оцінювання постачальників – деякі з них є приватною власністю постачальників або асоціацій. Однак через це склалася ситуація, коли одного виробника перевіряють і сертифікують за безліччю стандартів безпечності харчових продуктів, що іноді викликає негатив як у виробника, так і у споживача. Зважаючи на цей факт, Глобальна ініціатива харчової безпечності…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ