Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
10.04.2024
Управління якістю – нова обов’язкова вимога за FSSC 22000 (версія 6)
Світлана Березова,
тренер-консультант консалтингової компанії ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», головний аудитор за схемою сертифікації FSSC 22000 та міжнародними стандартами ISO 22000, HACCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001

Додаткова вимога FSSC 22000 (версія 6), Частина 2 п. 2.5.9 «Контроль якості» розповсюджується на усі категорії харчового ланцюга.

Розглянемо вимогу (авторський переклад):

Цитата

«а) Організація повинна:

  1. На додаток до пунктів 5.2 і 6.2 ISO 22000:2018 (Політика та Цілі) і в узгодженості з ними розробити, запровадити та підтримувати політику якості та цілі якості.
  2. Встановлювати, впроваджувати та підтримувати параметри якості відповідно до специфікацій готової продукції для всіх продуктів та/або груп продуктів у межах сертифікації, включаючи випуск продукції, що стосується…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ