Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
03.01.2024
Гігієнічний дизайн технологічного обладнання згідно з вимогами 2.515 FSSC 22000 v.6
Любов Червінська,
д. е. н., професор кафедри управління персоналом та економіки праці Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана

Питання гігієнічного проєктування технічного обладнання харчових виробництв хвилює не тільки Україну, а й весь світ. Це підтверджено науковими дослідженнями вчених усього світу, а також створенням і функціонуванням Європейської асоціації гігієнічної техніки та проектування (EHEDG).

EHEDG — це європейська ініціатива, спрямована на забезпечення того, щоб харчові продукти оброблялися, готувалися та упаковувалися в гігієнічно чистому обладнанні та приміщеннях відповідно до інструкцій щодо гігієни харчових продуктів, обладнання та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами.

Для…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ