03.01.2024
Гігієнічний дизайн технологічного обладнання згідно з вимогами 2.515 FSSC 22000 v.6

Любов Червінська,
д. е. н., професор кафедри управління персоналом та економіки праці Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана
Питання гігієнічного проєктування технічного обладнання харчових виробництв хвилює не тільки Україну, а й весь світ. Це підтверджено науковими дослідженнями вчених усього світу, а також створенням і функціонуванням Європейської асоціації гігієнічної техніки та проектування (EHEDG).
EHEDG — це європейська ініціатива, спрямована на забезпечення того, щоб харчові продукти оброблялися, готувалися та упаковувалися в гігієнічно чистому обладнанні та приміщеннях відповідно до інструкцій щодо гігієни харчових продуктів, обладнання та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами.
Для…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему