Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
14.02.2024
Перевірки та відповідальність оператора ринку
Олексій Шалару,
адвокат

Оператори ринку харчових продуктів несуть відповідальність за порушення чинного законодавства про харчові продукти та корми.

Основні засади та порядок здійснення державного контролю визначено у Законі України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18.05.2017 № 2042-VІІІ (далі – Закон № 2042-VІІІ).

У Законі № 2042-VІІІ визначено правові та організаційні засади державного контролю, які здійснюють з метою перевірки дотримання…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ