Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
07.04.2025

 

ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ"»АНКЕТУВАННЯ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ

Форма документа

7.1.6/054

Редакція 01Зм. 1
Аркуш 1 з 4

 

 

1.         Інформація про компанію

Назва компанії постачальника / дистриб’ютора

 

Назва компанії виробника

 

Контактна особа

 

Адреса

 

Поштовий індекс

 

Веб-сайт компанії

 

Номер телефону / факсу

 

Електронна адреса

 

Контактна особа і номер телефону в разі інциденту або відкликання

 

 

Найменування постачальника

 Дата заповнення

  

 

Матеріали, які пропонуються або постачаються ТОВ «Організація»: 

 

Анкетування постачальника проводиться з метою оцінювання його здатності виконувати договірні зобовʼязання, постачати якісну та безпечну продукцію організації ТОВ «Організація»

 

Наявність сертифікатів

Стандарт

Орган сертифікації

Термін дії сертифіката

1

BRC IoP  

2

FSSC 22000  

3

ISO 9001  

4

ISO 14001  

5

ISO 18001  

6

ISO 22000  

7

SEDEX  

8

SA8000  

9

BSCI  

 

Інший:  

 

 

1.1. Копії документів, які потрібно відправити разом з анкетою:

1.1.1. Копії сертифікатів на системи управління.

1.1.2. Копії нормативних документів, згідно з якими виготовляється продукція (ДСТУ, ТУ та ін.).

1.1.3. Підписані специфікації продукту.

1.1.4. Протокол випробувань міграції шкідливих речовин / Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи / Протокол безпечності, Протокол випробувань міграції токсичних елементів та / або Декларацію відповідності, розроблену на основі додатка IV Регламенту № 10/2011 Європейської Комісії Про пластикові матеріали та вироби, призначені для контакту з продуктами харчування та Регламент (ЄС) № 1935/2004 від 27 жовтня 2004 р. про матеріали та вироби, призначені для контакту з продуктами харчування.

 

 

Так

Ні

Чи виконується дослідження міграції речовин на готову продукцію?  

 

 

Запитання щодо належної виробничої та гігієнічної  практики

Так

Ні

1Організація додатково виготовляє пакувальні матеріали / продукцію, яка НЕ призначена для контакту з харчовими продуктами?  
 Якщо ТАК, тоді як відбувається розділення виробничих ліній / відокремлення продукції, призначеної для контакту з харчовими продуктами та не призначеної для контакту з харчовими продуктами. 
2Компанія використовує у виробництві пакувальних матеріалів  вторинну сировину?  
 Якщо ТАК, то яку? 
3В організації проводиться верифікація (перевірка) системи прослідковуваності?  
4Чи проводиться верифікація системи відкликання?  
5Організація використовує у виробничій діяльності металодетектор?  
6Організація використовує у виробничій діяльності рентген детектор?  
7Чи визначено ККТ (критичні контрольні точки) в процесі виробництва?  
 Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критичні межі 
8Чи визначено ОПП (операційні програми передумови) в процесі виробництва?  
 Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критерії приймання 
9Чи використовується  деревина у виробничих приміщеннях (наприклад дерев'яні піддони)?  
10В організації впроваджена процедура контролю потрапляння сторонніх предметів (скло, пластик, метал і дерев'яні елементи) у готовий продукт?  
11Мастильні матеріали, які використовуються у виробництві, призначені для харчової галузі?  
12В організації проводиться вибір та оцінка постачальників?  
13Організація має погоджені специфікації на всю сировину / матеріали які використовується в процесі виробництва?  
14В організації розроблена система управління невідповідними продуктами?  
15Чи організація займається розглядом рекламацій / скарг? Чи реєструються ці скарги?  
16Чи має організація відокремлене зберігання сировини, готової продукції та відходів?  
17Чи проводиться контроль за шкідниками (гризуни, комахи…)?  
18Чи проводиться  навчання персоналу належної виробничої / гігієнічної  практики?  
19Чи використовується захисний / санітарний одяг персоналом у виробничих приміщеннях?  
20Чи дозволено використовувати ювелірні вироби у виробничих приміщеннях?  
21Чи в організації облаштована їдальня для персоналу?  
22Чи дозволено приносити та вживати їжу у виробничих приміщеннях?  
23Чи дозволено приносити особисті речі у виробничих приміщеннях?  
24Чи відбувається контроль за станом здоров’я та дотримання правил гігієни персоналом?  
25Чи контролюється доступ на територію заводу?  
26Чи встановлені правила для відвідувачів?  
27Чи в організації розроблені правила поведінки у випадку інцидентів та / або  кризових ситуацій?  
28В організації є власна внутрішня лабораторія?  
 Якщо ТАК, то які аналізи проводяться? 
29Чи проводиться мікробіологічний аналіз готової продукції?  
30Чи беруться змиви з виробничих поверхонь?  


ДЕКЛАРУЮ:

  • що ця форма була заповнена уважно, зміст відповідає дійсності;
  • що будемо інформувати ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ» про будь-які зміни (процес, продукт, походження сировини), які можуть викликати значні зміни в якісних і гігієнічних характеристик продуктів, що постачаються ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ»; 

  • що ми даємо згоду на проведення аудиту в нашому виробничому підприємстві працівниками ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ» або іншими призначеними особами.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                  (посада)                                            (підпис і печатка)                      Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ       

«___» _____________ 20__ р.

 

 

 

Зразок розроблено згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики «Про затвердження Технічного регламенту з підтвердження відповідності паковання (пакувальних матеріалів) та відходів паковання» від 24.12.2004 № 289.