ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ"» | АНКЕТУВАННЯ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ | Форма документа 7.1.6/054 | |
Редакція 01 | Зм. 1 | ||
Аркуш 1 з 4 |
1. Інформація про компанію | |
Назва компанії постачальника / дистриб’ютора |
|
Назва компанії виробника |
|
Контактна особа |
|
Адреса |
|
Поштовий індекс |
|
Веб-сайт компанії |
|
Номер телефону / факсу |
|
Електронна адреса |
|
Контактна особа і номер телефону в разі інциденту або відкликання |
|
Найменування постачальника | Дата заповнення |
Матеріали, які пропонуються або постачаються ТОВ «Організація»: |
Анкетування постачальника проводиться з метою оцінювання його здатності виконувати договірні зобовʼязання, постачати якісну та безпечну продукцію організації ТОВ «Організація» |
Наявність сертифікатів | |||
№ | Стандарт | Орган сертифікації | Термін дії сертифіката |
1 | BRC IoP | ||
2 | FSSC 22000 | ||
3 | ISO 9001 | ||
4 | ISO 14001 | ||
5 | ISO 18001 | ||
6 | ISO 22000 | ||
7 | SEDEX | ||
8 | SA8000 | ||
9 | BSCI | ||
| Інший: |
1.1. Копії документів, які потрібно відправити разом з анкетою: 1.1.1. Копії сертифікатів на системи управління. 1.1.2. Копії нормативних документів, згідно з якими виготовляється продукція (ДСТУ, ТУ та ін.). 1.1.3. Підписані специфікації продукту. 1.1.4. Протокол випробувань міграції шкідливих речовин / Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи / Протокол безпечності, Протокол випробувань міграції токсичних елементів та / або Декларацію відповідності, розроблену на основі додатка IV Регламенту № 10/2011 Європейської Комісії Про пластикові матеріали та вироби, призначені для контакту з продуктами харчування та Регламент (ЄС) № 1935/2004 від 27 жовтня 2004 р. про матеріали та вироби, призначені для контакту з продуктами харчування. |
Так | Ні | |
Чи виконується дослідження міграції речовин на готову продукцію? |
Запитання щодо належної виробничої та гігієнічної практики | Так | Ні | |
1 | Організація додатково виготовляє пакувальні матеріали / продукцію, яка НЕ призначена для контакту з харчовими продуктами? | ||
Якщо ТАК, тоді як відбувається розділення виробничих ліній / відокремлення продукції, призначеної для контакту з харчовими продуктами та не призначеної для контакту з харчовими продуктами. | |||
2 | Компанія використовує у виробництві пакувальних матеріалів вторинну сировину? | ||
Якщо ТАК, то яку? | |||
3 | В організації проводиться верифікація (перевірка) системи прослідковуваності? | ||
4 | Чи проводиться верифікація системи відкликання? | ||
5 | Організація використовує у виробничій діяльності металодетектор? | ||
6 | Організація використовує у виробничій діяльності рентген детектор? | ||
7 | Чи визначено ККТ (критичні контрольні точки) в процесі виробництва? | ||
Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критичні межі | |||
8 | Чи визначено ОПП (операційні програми передумови) в процесі виробництва? | ||
Якщо ТАК, то які саме? Вкажіть критерії приймання | |||
9 | Чи використовується деревина у виробничих приміщеннях (наприклад дерев'яні піддони)? | ||
10 | В організації впроваджена процедура контролю потрапляння сторонніх предметів (скло, пластик, метал і дерев'яні елементи) у готовий продукт? | ||
11 | Мастильні матеріали, які використовуються у виробництві, призначені для харчової галузі? | ||
12 | В організації проводиться вибір та оцінка постачальників? | ||
13 | Організація має погоджені специфікації на всю сировину / матеріали які використовується в процесі виробництва? | ||
14 | В організації розроблена система управління невідповідними продуктами? | ||
15 | Чи організація займається розглядом рекламацій / скарг? Чи реєструються ці скарги? | ||
16 | Чи має організація відокремлене зберігання сировини, готової продукції та відходів? | ||
17 | Чи проводиться контроль за шкідниками (гризуни, комахи…)? | ||
18 | Чи проводиться навчання персоналу належної виробничої / гігієнічної практики? | ||
19 | Чи використовується захисний / санітарний одяг персоналом у виробничих приміщеннях? | ||
20 | Чи дозволено використовувати ювелірні вироби у виробничих приміщеннях? | ||
21 | Чи в організації облаштована їдальня для персоналу? | ||
22 | Чи дозволено приносити та вживати їжу у виробничих приміщеннях? | ||
23 | Чи дозволено приносити особисті речі у виробничих приміщеннях? | ||
24 | Чи відбувається контроль за станом здоров’я та дотримання правил гігієни персоналом? | ||
25 | Чи контролюється доступ на територію заводу? | ||
26 | Чи встановлені правила для відвідувачів? | ||
27 | Чи в організації розроблені правила поведінки у випадку інцидентів та / або кризових ситуацій? | ||
28 | В організації є власна внутрішня лабораторія? | ||
Якщо ТАК, то які аналізи проводяться? | |||
29 | Чи проводиться мікробіологічний аналіз готової продукції? | ||
30 | Чи беруться змиви з виробничих поверхонь? |
ДЕКЛАРУЮ:
- що ця форма була заповнена уважно, зміст відповідає дійсності;
що будемо інформувати ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ» про будь-які зміни (процес, продукт, походження сировини), які можуть викликати значні зміни в якісних і гігієнічних характеристик продуктів, що постачаються ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ»;
- що ми даємо згоду на проведення аудиту в нашому виробничому підприємстві працівниками ТОВ «ОРГАНІЗАЦІЯ» або іншими призначеними особами.
(посада) (підпис і печатка) Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ
«___» _____________ 20__ р.
Зразок розроблено згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики «Про затвердження Технічного регламенту з підтвердження відповідності паковання (пакувальних матеріалів) та відходів паковання» від 24.12.2004 № 289.