Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
23.02.2025
Методи експертного оцінювання у процесі аналізу ризиків
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

У випадку надзвичайної складності проблеми, її новизни, коли обсяг вихідної інформації є недостатнім для кількісного оцінювання ризиків, а також коли неможливо застосувати математичну формалізацію процесу вирішення, під час аналізування економічних ризиків використовують методи експертного оцінювання.

Довідка

Методи експертного оцінювання ризиків – це комплекси психологічних і математичних процедур отримання від фахівців-експертів інформації про ризики, її аналізу та узагальнення (консолідації) з метою вироблення раціональних ризикових рішень.

Ці методи експерти…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ