Зразок заповнення
26.03.2025
План управління запобіганням фальсифікації та харчовому шахрайству
Продукт | Етап у ланцюгу постачання | Тип фальсифікації | Оцінка вразливості | Обґрунтування рішення | Заходи щодо пом’якшення наслідків | Відповідальний за дії | Дата останнього перегляду | Статус реалізації | |||
Можливість | Мотивація | Можливість виявлення | Пріоритет | ||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Вироби кондитерські борошняні | Закупівля | Підміна | 1 | 3 | 3 | В | Для підміни сировини для виробництва виробів кондитерських борошняних необхідно спеціальне обладнання та спеціальні знання. Ризик можливий на етапі виробництва сировини безпосередньо… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
20.03.2025
Запит до постачальника (щодо підтвердження відсутності консервантів та барвників у сировині)
10.03.2025
План управління небезпечними чинниками
07.03.2025
Наказ про створення групи НАССР