Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
26.03.2025

План управління запобіганням фальсифікації та харчовому шахрайству

 

Продукт

Етап у ланцюгу постачання

Тип фальсифікації

Оцінка вразливості

Обґрунтування рішення

Заходи щодо пом’якшення наслідків

Відповідальний за дії

Дата останнього перегляду

Статус реалізації

Можливість

Мотивація

Можливість виявлення

Пріоритет

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Вироби кондитерські борошняні

Закупівля

Підміна

1

3

3

В

Для підміни сировини для виробництва  виробів кондитерських борошняних необхідно спеціальне обладнання та спеціальні знання. Ризик можливий на етапі виробництва сировини безпосередньо…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ