Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
26.03.2025

План управління запобіганням фальсифікації та харчовому шахрайству

 

Продукт

Етап у ланцюгу постачання

Тип фальсифікації

Оцінка вразливості

Обґрунтування рішення

Заходи щодо пом’якшення наслідків

Відповідальний за дії

Дата останнього перегляду

Статус реалізації

Можливість

Мотивація

Можливість виявлення

Пріоритет

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Вироби кондитерські борошняні

Закупівля

Підміна

1

3

3

В

Для підміни сировини для виробництва  виробів кондитерських борошняних необхідно спеціальне обладнання та спеціальні знання. Ризик можливий на етапі виробництва сировини безпосередньо…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ