Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Що потрібно зазначати на етикетці при маркуванні продукту в разі експорту до США: країну походження, виробника чи код потужностей виробництва? Чи можна спростити цей момент? Які існують законодавчі вимоги? Які нормативні документи США регулюють це питання?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Маркування харчових продуктів при експорті до США регулюється досить суворо. США мають одну з найдетальніших систем вимог до інформації, яка подається на етикетці харчових товарів. Основний нагляд за цим здійснює FDA (Управління з контролю за продуктами та ліками США), а також митна служба (CBP) та…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ