Що потрібно зазначати на етикетці при маркуванні продукту в разі експорту до США: країну походження, виробника чи код потужностей виробництва? Чи можна спростити цей момент? Які існують законодавчі вимоги? Які нормативні документи США регулюють це питання?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Маркування харчових продуктів при експорті до США регулюється досить суворо. США мають одну з найдетальніших систем вимог до інформації, яка подається на етикетці харчових товарів. Основний нагляд за цим здійснює FDA (Управління з контролю за продуктами та ліками США), а також митна служба (CBP) та…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу