Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
06.06.2025
З 01 липня 2025 року набуває чинності національний стандарт ДСТУ 3143:2025 М'ясо птиці. Загальні технічні умови

Відповідно до наказу ДП «УкрНДНЦ» від 20.05.2025 № 83 було прийнято національний стандарт з наданням чинності з 01 липня 2025 року:

  • ДСТУ 3143:2025 «М`ясо птиці. Загальні технічні умови».

З 01 січня 2026 року скасовується чинність ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні умови».
 

Джерело: ДП «УкрНДНЦ» та БУДСТАНДАРТ