Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
20.02.2023
Вимоги до транспортних засобів, які використовують для перевезення харчових продуктів
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції

Перевезення харчових продуктів необхідно здійснювати підготовленим чи спеціалізованим транспортом – як автомобільним, так і залізничним, що має бути обладнаний згідно з вимогами санітарних правил і нормативів.

Вимоги до транспортних засобів, які можуть використовуватися для перевезення харчових продуктів, містяться у Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 22.07.2014 № 1602-VII (Розділ VII «Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами», ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних  засобів»).

Транспортні засоби й/або…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ