20.02.2023
Вимоги до транспортних засобів, які використовують для перевезення харчових продуктів

Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції
Перевезення харчових продуктів необхідно здійснювати підготовленим чи спеціалізованим транспортом – як автомобільним, так і залізничним, що має бути обладнаний згідно з вимогами санітарних правил і нормативів.
Вимоги до транспортних засобів, які можуть використовуватися для перевезення харчових продуктів, містяться у Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 22.07.2014 № 1602-VII (Розділ VII «Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами», ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів»).
Транспортні засоби й/або…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему