Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.05.2023
Пам’ятка щодо дотримання термінів придатності
Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Загальні положення

 

Строки придатності встановлюють для харчових продуктів, якість погіршується через певний строк від дати їхнього виготовлення, внаслідок чого вони набувають небезпечних для здоров’я людини властивостей та втрачають придатність до використання за призначенням.

 

Важливо

Строк придатності – проміжок часу, визначений виробником харчового продукту, протягом якого у разі дотримання відповідних умов зберігання і транспортування харчовий продукт зберігає відповідність обов’язковим параметрам безпечності та мінімальним…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ