Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Цікавить практичне застосування (приклад) щодо виконання умов пункту схеми FSSC 6.0 п. 2.5.16 «Втрати та відходи харчування» (краще, якщо це буде виробництво напоїв). Чи пов'язана ця вимога з Lean? Чи є досвід, яким чином можна скоротити втрати харчових відходів?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

FSSC 22000 переходить на нову версію 6.0.

Основними причинами оновлення FSSC називає:

  • включення вимог ISO 22003-1:2022;
  • посилення вимог щодо підтримки організацій у їхніх зусиллях щодо досягнення Цілей сталого розвитку ООН (ЦСР);
  • редакційні зміни та поправки в рамках постійного вдосконалення.

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ