Цікавить практичне застосування (приклад) щодо виконання умов пункту схеми FSSC 6.0 п. 2.5.16 «Втрати та відходи харчування» (краще, якщо це буде виробництво напоїв). Чи пов'язана ця вимога з Lean? Чи є досвід, яким чином можна скоротити втрати харчових відходів?
На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
FSSC 22000 переходить на нову версію 6.0.
Основними причинами оновлення FSSC називає:
- включення вимог ISO 22003-1:2022;
- посилення вимог щодо підтримки організацій у їхніх зусиллях щодо досягнення Цілей сталого розвитку ООН (ЦСР);
- редакційні зміни та поправки в рамках постійного вдосконалення.
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу