Зразок заповнення
18.06.2021
План дій для формування культури безпечності харчових продуктів
Елементи культури |
Рейтинг |
Мета на наступний рік |
Заплановані дії |
Відповідальний |
Запланована дата |
Моніторинг |
Опишіть всі елементи, які здобули жовтий і червоний рейтинг |
|
|
Опишіть всі дії, які необхідно впровадив для покращення культури |
|
|
Опишіть періодичність моніторингу, що і де можна перевірити |
Працівники не чітко знають свої обов’язки й не цілком розуміють свою відповідальність, пов’язану з безпечністю харчових продуктів |
3 |
Працівники знають і розуміють свої обов’язки, пройшли навчання з безпечності харчових продуктів |
Переглянути… |
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
25.07.2024
Акт введення в експлуатацію основних засобів
08.07.2024
Специфікація обладнання для харчового виробництва з урахуванням гігієнічного дизайну
29.03.2024
Чек-лист для самооцінювання
30.11.2022
Функціональна структура видів діяльності