Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
15.04.2024

КАРТА (ІНСТРУКЦІЯ) ПРОЦЕСУ

з етикетування та маркування продукції виробничої лінії розливу олії соняшникової в ПЕТ пляшки

 

Ціль: Нанесення маркування, яке відповідає встановленим вимогам

   

Управління:

Договір із замовником

   
       

Вхід:

  • ПЕТ пляшка, наповнена олією
  • Параметри маркування:
    • дата виготовлення
    • кінцевий термін придатності
    • номер партії (денна – №1, нічна – №2)
Маркування пляшки (автоматичний процес)

Вихід:

ПЕТ пляшка, наповнена олією маркована відповідно до встановлених вимог

       
   

Ресурси:

  • Лазер / Струменевий маркер
  • Оператор
   
         
   

Управління:

Затвердження начальником цеху розливу та фасування

   
       …

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ