Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
05.08.2024
«Вегетаріанський», «веганський», «ремісничний», «органічний» продукт: особливості зазначення
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Чи відомо вам, що етикетки на харчових продуктах несуть у собі важливу інформацію не тільки про склад, виробництво, строк придатності продукту, але й про вплив на здоров'я людини? Розгляньмо ці аспекти разом і дізнаємося більше про те, як правильно розпізнавати та використовувати ці маркування для забезпечення збалансованого та етичного харчування. Дослідимо різницю між такими поняттями, як «вегетаріанський», «веганський», «ремісничний» та «органічний» продукти, а також зазначимо їхні особливості маркування, тому…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ