05.08.2024
«Вегетаріанський», «веганський», «ремісничний», «органічний» продукт: особливості зазначення
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Чи відомо вам, що етикетки на харчових продуктах несуть у собі важливу інформацію не тільки про склад, виробництво, строк придатності продукту, але й про вплив на здоров'я людини? Розгляньмо ці аспекти разом і дізнаємося більше про те, як правильно розпізнавати та використовувати ці маркування для забезпечення збалансованого та етичного харчування. Дослідимо різницю між такими поняттями, як «вегетаріанський», «веганський», «ремісничний» та «органічний» продукти, а також зазначимо їхні особливості маркування, тому…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему