16.05.2024
Бути чи не бути на маркуванні позначці «Без ГМО»?

Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
«Без ГМО». Для більшості українців ця фраза на етикетках харчових продуктів давно стала буденною та й, можливо, вже небагато тих, хот звертає на неї уваги, а її сенс знають навіть учні молодших класів, купуючи шоколадний батончик або пачечку смачного печива.
У цій статті автор спробував розкрити поняття «ГМО» та розміркувати на тему «Бути чи не бути позначці «Без ГМО» на етикетках продовольчих та косметичних товарів?». Чи залишається питання маркування продукції з генетично модифікованими організмами (ГМО) цікавим і актуальним та чи продовжує…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу