Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
16.05.2024
Бути чи не бути на маркуванні позначці «Без ГМО»?
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харч. продуктів ПрАТ"Херсонський комбінат хлібопродуктів"

«Без ГМО». Для більшості українців ця фраза на етикетках харчових продуктів давно стала буденною та й, можливо, вже небагато тих, хот звертає на неї уваги, а її сенс знають навіть учні молодших класів, купуючи шоколадний батончик або пачечку смачного печива.

У цій статті автор спробував розкрити поняття «ГМО» та розміркувати на тему «Бути чи не бути позначці «Без ГМО» на етикетках продовольчих та косметичних товарів?». Чи залишається питання маркування продукції з генетично модифікованими організмами (ГМО) цікавим і актуальним та чи продовжує…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ