11.07.2024
Натуральні інгредієнти та харчові продукти: що вимагає законодавство України стосовно відповідного маркування
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
У сучасному світі споживачі стають все більш обізнаними та вимогливими щодо якості та складу харчових продуктів, які вони обирають для свого харчування. Одним із ключових аспектів, на який звертає увагу споживач, є вміст натуральних інгредієнтів у продукті. Відомо, що якість і безпека харчових продуктів безпосередньо впливають на наше здоров'я та добробут.
Довідка
Натуральний продукт — поняття, яке не стандартизується у нормативній та законодавчій базах, і вказує собою на хімічну сполуку або речовину, що виробляється живим організмом, зустрічається в природі, і яка зазвичай має…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу