Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
11.07.2024
Натуральні інгредієнти та харчові продукти: що вимагає законодавство України стосовно відповідного маркування
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

У сучасному світі споживачі стають все більш обізнаними та вимогливими щодо якості та складу харчових продуктів, які вони обирають для свого харчування. Одним із ключових аспектів, на який звертає увагу споживач, є вміст натуральних інгредієнтів у продукті. Відомо, що якість і безпека харчових продуктів безпосередньо впливають на наше здоров'я та добробут.

Довідка

Натуральний продукт поняття, яке не стандартизується у нормативній та законодавчій базах, і вказує собою на хімічну сполуку або речовину, що виробляється живим організмом, зустрічається в природі, і яка зазвичай має…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ