Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
08.07.2024
Затверджено: Наказ Міністерства аграрної політики України від 11.09.2009 № 656

 

 

___________________________
           (підприємство, організація)

Додаток 17
до Порядку обліку сировини, матеріалів
та готової продукції на підприємствах
олійно-жирової галузі

Ідентифікаційний

 

код за ЄДРПОУ   

 

 

 

  Форма N 16

 

 

Код за ДКУД

 

 

 

 

 

 

 

                   ЗАТВЕРДЖУЮ:
 Керівник підприємства _______________
"___" ____________ 20__ року


 

АКТ N ____
 зачищення бака N _____

"___" ____________ 20__ року

Комісія в складі __________________________________
__________________________________
__________________________________,
призначена наказом…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ