Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
29.05.2023
Особливості розміщення товарів та санітарно-гігієнічний режим
Христина Ковальчук,
кандидат технічних наук, доцент кафедри управління та експертизи товарів Львівського національного університету імені Івана Франка

 

Правила розміщення товарів

 

Розміщення товарів – один із найважливіших чинників, що визначають умови зберігання.

Під час розміщення товарів на зберігання необхідно керуватись правилами, заснованими на принципах сумісності, безпечності та ефективності.

 

схема 1

 

Цей показник характеризують за певними показниками завантаженості складів.

 

Показники завантаженості складів:

  • площа;
  • коефіцієнт завантаженості;
  • висота розташування;
  • дотримання правил товарного сусідства.

 

Під час розміщення продовольчих товарів на зберігання необхідно дотримуватися принципу максимальної завантаженості складів. Такий принцип…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ