Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
23.12.2022
Мікроклімат виробничих приміщень на прикладі кондитерського виробництва
Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

Поняття «мікроклімат виробничих приміщень» охоплює фізичні чинники виробничого середовища, які впливають на тепловий стан організму, і потребують постійного контролю.

Виокремлюють такі фізичні чинники:

  • температура повітря в приміщенні;
  • вологість;
  • швидкість руху повітря;
  • барометричний тиск;
  • теплове випромінювання.

 

У виробничих приміщеннях необхідно підтримувати оптимальні або принаймні допустимі параметри мікроклімату, з урахуванням кліматичної зони, періоду року та категорії важкості виконуваних робіт.

Для більшої конкретизації розглянемо створення системи мікроклімату…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ