23.12.2022
Мікроклімат виробничих приміщень на прикладі кондитерського виробництва

Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Поняття «мікроклімат виробничих приміщень» охоплює фізичні чинники виробничого середовища, які впливають на тепловий стан організму, і потребують постійного контролю.
Виокремлюють такі фізичні чинники:
- температура повітря в приміщенні;
- вологість;
- швидкість руху повітря;
- барометричний тиск;
- теплове випромінювання.
У виробничих приміщеннях необхідно підтримувати оптимальні або принаймні допустимі параметри мікроклімату, з урахуванням кліматичної зони, періоду року та категорії важкості виконуваних робіт.
Для більшої конкретизації розглянемо створення системи мікроклімату…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
25.09.2023
Медична книжка працівника