Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Як трактувати термін «чиста етикетка» для хлібобулочних, кондитерських борошняних виробів? На які вироби можна наносити напис «чиста етикетка»?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Останнім часом вподобання споживачів, пов'язані з харчуванням, змінюються. Коли йдеться про здоров'я та гарне самопочуття, вони шукають можливості реалізувати цю потребу, зокрема й у повсякденних продуктах. Сьогодні людям вкрай важливо, аби до їхнього щоденного раціону входили продукти, виготовлені…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ