Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

В рамках яких нормативно-правових актів проводяться відбори проб на аналіз бактерій легіонел? Що може бути підставою для відбору проб на аналіз бактерій легіонел на підприємстві, що виготовляє пакування для прямого контакту з харчовим продуктом?

На запитання відповідає
Аліна Ткаченко,
кандидат технічних наук, директор Навчально-наукового інституту денної освіти Полтавського університету економіки і торгівлі

На цей час дослідження на вміст легіонел не обумовлене жодним нормативним документом.

Міністерство охорони здоров’я рекомендує лише для зниження ризику передачі легіонельозу в закладах розміщення розроблювати плани заходів щодо забезпечення відповідної температури гарячої води,…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ