В ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні» в розділі «Гарантії виробника» вказано: «Після закінчення гарантійного строку зберігання якість круп перевіряють на відповідність вимогам стандартів, а також оцінюють їхню безпечність і якість в акредитованих лабораторіях. ... У разі позитивних результатів аналізування строк зберігання продуктів продовжують». На який термін можна подовжити строк зберігання круп після отримання позитивних лабораторних досліджень і яким документом це оформити?

Система безпечності харчових продуктів HACCP (з англійської мови – Hazard Analysis and Critical Control Point) складається з набору правил, які визначають, які дії необхідно зробити для впровадження, обслуговування і документування системи на виробництві. Система НАССР – це дієвий інструмент…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу