Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

В ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні» в розділі «Гарантії виробника» вказано: «Після закінчення гарантійного строку зберігання якість круп перевіряють на відповідність вимогам стандартів, а також оцінюють їхню безпечність і якість в акредитованих лабораторіях. ... У разі позитивних результатів аналізування строк зберігання продуктів продовжують». На який термін можна подовжити строк зберігання круп після отримання позитивних лабораторних досліджень і яким документом це оформити?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Система безпечності харчових продуктів HACCP (з англійської мови – Hazard Analysis and Critical Control Point)  складається з набору правил, які визначають, які дії необхідно зробити для впровадження, обслуговування і документування системи на виробництві. Система НАССР – це дієвий інструмент…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ