09.10.2024
Вимоги ЄС щодо пакувальних матеріалів для харчових продуктів
Артем Дем'янов,
директор з якості та сертифікації ТОВ «Свєтпринт»
Такі вимоги спрямовані на захист здоров’я споживачів і забезпечення того, що пакувальні матеріали для харчових продуктів є безпечними та придатними для використання за призначенням.
Європейський Союз (ЄС) встановив кілька правил і директив щодо матеріалів для пакування харчових продуктів для забезпечення безпеки, якості та екологічності. Вони включають:
1. Регламент (ЄС) № 1935/2004.
Цей регламент встановлює вимоги для всіх матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами. Його вимога…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
23.05.2023
Маркування харчової продукції