19.05.2023
Пакування для напівфабрикатів і готової продукції: види та критерії для обрання
Христина Ковальчук,
кандидат технічних наук, доцент кафедри управління та експертизи товарів Львівського національного університету імені Івана Франка
Пакувальні матеріали повинні відповідати таким функціональним вимогам:
- оберігати продукцію від негативного впливу вологи, кисню, тепла, світла, механічних впливів, забруднень та ін.;
- забезпечувати повне збереження якості й кількості продукції під час транспортування, зберігання та реалізації;
- повинні бути хімічно інертними й стійкими до взаємодії з продукцією.
Для обрання пакувального матеріалу розділимо продукцію на:
- напівфабрикати, що далі будуть перероблені на підприємстві;
- напівфабрикати, призначені до реалізації кінцевому споживачеві, але які потребують додаткового оброблення;
- готова…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
23.05.2023
Маркування харчової продукції