Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
19.05.2023
Пакування для напівфабрикатів і готової продукції: види та критерії для обрання
Христина Ковальчук,
кандидат технічних наук, доцент кафедри управління та експертизи товарів Львівського національного університету імені Івана Франка

 

Пакувальні матеріали повинні відповідати таким функціональним вимогам:

  • оберігати продукцію від негативного впливу вологи, кисню, тепла, світла, механічних впливів, забруднень та ін.;
  • забезпечувати повне збереження якості й кількості продукції під час транспортування, зберігання та реалізації;
  • повинні бути хімічно інертними й стійкими до взаємодії з продукцією.

 

Для обрання пакувального матеріалу розділимо продукцію на:

  • напівфабрикати, що далі будуть перероблені на підприємстві;
  • напівфабрикати, призначені до реалізації кінцевому споживачеві, але які потребують додаткового оброблення;
  • готова…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ