Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
23.05.2023
Маркування харчової продукції
Альона Васюта,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»

 

Маркування – це будь-який текстовий або графічний матеріал, що супроводжує харчовий продукт.

 

Коментар експерта

Маркування – основний засіб спілкування між оператором ринку, що виробляє харчовий продукт, та споживачем.

 

У чинному законодавстві України є таке визначення маркування.

 

Норма закону

Маркування – слова, описи, знаки для товарів і послуг (торговельні марки), графічні зображення або символи щодо харчових продуктів, які розміщують на будь-якій упаковці, етикетці (стікері), кольєретці, а за відсутності упаковки – у документі або повідомленні, що…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ