23.05.2023
Маркування харчової продукції

Альона Хоменко,
керівник служби якості ТОВ «Салекс Абсолют»
Маркування – це будь-який текстовий або графічний матеріал, що супроводжує харчовий продукт.
Коментар експерта
Маркування – основний засіб спілкування між оператором ринку, що виробляє харчовий продукт, та споживачем.
У чинному законодавстві України є таке визначення маркування.
Норма закону
Маркування – слова, описи, знаки для товарів і послуг (торговельні марки), графічні зображення або символи щодо харчових продуктів, які розміщують на будь-якій упаковці, етикетці (стікері), кольєретці, а за відсутності упаковки – у документі або повідомленні, що…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему