Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
06.10.2025

ОЦІНКА КЛІМАТИЧНИХ РИЗИКІВ

Підприємство: ___________________________
Дата оцінки: ___________________________
Відповідальний (група НАССР/менеджмент якості): ___________________________

№п/п

Кліматич-

ний фактор

Потенційний наслідок для компанії

Вплив на ланцюг постачання

Вплив на безпечність/якість продукції

Ймовір-

ність (1–5)

Тяж-

кість (1–5)

Рівень ризику (Й×Т)

Заплановані заходи управління

Відпові-

дальний

Термін вико-

нання

1

Підвищення температури (спека, теплові хвилі)

Перевантаження холодильного обладнання, додаткові витрати на енергію

Втрати при транспортуванні заморожених продуктів

Ризик…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ