06.08.2025
Особливості маркування харчових продуктів на експорт: важливі нюанси

Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Процес експорту харчової продукції, що виробляється на підприємстві, рекомендується організовувати в галузі Системи безпечності харчових продуктів HACCP, що складається з набору правил, які визначають, які дії потрібно зробити для впровадження, обслуговування і документування системи на виробництві.
Застосування системи НАССР передбачає розробку та впровадження операторами ринку процедур для підтримання гігієни у всьому харчовому ланцюзі, які необхідні для виробництва та постачання безпечних харчових продуктів для споживання людиною, а також правила поводження з харчовими продуктами.
Група…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу
На цю тему
23.05.2023
Маркування харчової продукції