Яка періодичність реєстрації температурних показників холодильних (для зберігання дріжджів) та морозильних (для зберігання булочних заморожених виробів без начинки)? Чи достатньо 2 рази на день, наприклад, о 08:30 та 16:30 (або 19:30), якщо підприємство працює цілодобово?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»
Система безпечності харчових продуктів HACCP (з англійської мови – Hazard Analysis and Critical Control Point) складається з набору правил, які визначають, які дії потрібно зробити для впровадження, обслуговування і документування системи на виробництві. Ці правила базуються на семи стовпах – на семи принципах…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу