Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Зразок заповнення
07.07.2021

Журнал реєстрації температурних показників

 

Дата

Найменування обладнання

Температура

ПІБ особи, яка проводила вимірювання

Підпис особи, яка проводила вимірювання

Час

08:00

Час

16:30

18.02.2020

Холодильник № 1

3°С

3,5°С

Пух І.Д.

Підпис

18.02.2020

Холодильник № 2

3°С

4°С

Пух І.Д.

Підпис

18.02.2020

Морозильна камера № 1

-18,5°С

-19°С

Пух І.Д.

Підпис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ