Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
15.05.2024

Форма Ф2-МТ-8.5.2

Протокол визначення заходів керування та критичних точок контролю

Етап

процесу,

№ стадії

Тип небезпечного чинника

Запитання

Номер КТК, захід керування

А

1

2

3

4

5

6

 

 

Чи виникають на цьому етапі процесу середні та серйозні ризики, ймовірність реалізації яких велика, щоб визнати необхідність контролювати точку?

 

Якщо «ТАК» – переходите до наступного питання.

Якщо «НІ» – це не КТК

Чи є на цьому етапі блок-схеми виробництва (БСВ) заходи керування, здатні запобігти небезпечним чинникам або усунути чи зменшити їх до прийнятного рівня?

 

Якщо «ТАК» – переходите до наступного питання.

Якщо «НІ» –…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ