Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
08.05.2024
Розроблення і впровадження інтегрованої системи управління у харчовій промисловості
Людмила Аксьонова,
кандидат технічних наук, консультант із систем управління

Стрімкий розвиток сучасної економіки зумовлює постійний пошук нових підходів до підвищення ефективності управління. Одним із таких підходів є створення інтегрованих систем управління на основі міжнародних стандартів.

Інтегрована система органічно об’єднує в єдине ціле взаємопов’язані процеси діяльності, а також спрямовує роботу підрозділів організації на досягнення головної мети – здобуття прибутку шляхом задоволення вимог і очікувань споживачів.

Визначення терміна

Інтегрована система управління (ІСУ) – це частина загальної системи управління організацією, що об’єднує дві або більше систем…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ