Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
23.04.2024
Експорт харчових продуктів до Об'єднаних Арабських Еміратів
Тетяна Лойченко,
експерт Клубу експортерів України
Євгенія Литвинова,
засновник Клубу експортерів України

ОАЕ входить до Ради співробітництва арабських держав Перської затоки, яка ще називається Радою співробітництва країн Перської затоки (GCC).

Довідка

GCC – регіональний міжурядовий політичний та економічний союз, до якого входять:

  • Бахрейн;
  • Кувейт;
  • Оман;
  • Катар;
  • Саудівська Аравія;
  • ОАЕ.

Закони про харчові продукти приймаються Організацією зі стандартизації Перської затоки (GSO).

Усі держави-члени Перської затоки, включаючи ОАЕ, мають право розробляти та приймати національні закони про харчові продукти на додаток до законів, сформованих у межах GSO.

В ОАЕ питання безпеки харчових…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ