Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
16.05.2024
Курс підвищення кваліфікації «Менеджмент безпечності харчових продуктів: принципи НАССР, ISO 22000:2018, FSSC 22000 v.6. Внутрішній аудит за ISO 19011:2018»

  

3

Хочете бути в курсі актуальних законодавчих вимог до систем НАССР

3

Волієте вдосконалювати систему менеджменту харчової безпечності відповідно до вимог ISO 22000:2018

3

Пильнуєте за найсвіжішими змінами та їхнім упровадженням за останньою, 6-ю, версією FSSC 22000

3

Прагнете перетворити внутрішній аудит з формальності на дієвий інструмент, що заощадить кошти й нерви

3

Бажаєте підвищити рівень раніше набутих знань і мати актуальний документ для підтвердження кваліфікації на аудитах та перевірках Держпродспоживслужбою

 

Тоді запрошуємо внутрішніх аудиторів і фахівців з харчової безпечності та якості на тижневий навчальний онлайн-курс, де розглянемо інструменти та практики, які на 100% допоможуть у вашій повсякденній роботі:

21 травня

3

Менеджмент безпечності харчових продуктів за принципами НАССР: законодавство, верифікація, документування

22 травня

3

Функціонування системи менеджменту безпечності харчових продуктів: реалізація вимог ISO 22000:2018

23 травня

3

Аудит за ISO 19011:2018: що не знайдете ви, виявлять під час зовнішнього аудиту

24 травня

3

Безпечність харчових продуктів за FSSC 22000 v. 6: впровадження новацій оновленої версії стандарту

 

 

1

По завершенні навчання Ви отримаєте документ на підтвердження компетентності – Державне свідоцтво про підвищення кваліфікації Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.*.

*Для отримання свідоцтва тестування є обов’язковим

 

Курс для вас проведуть найкращі експерти: 

 

""4

Олена Шульга, менеджерка систем якості й харчової безпечності, експертка з упровадження ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001, АІВ та побудови стратегії покращення

⬥ 20+ років досвіду роботи в харчовій промисловості
успішна практика у реконструкції старого виробництва та будівництві нового сучасного заводу

⬥  авторка та співавторка численних тренінгів із систем якості та харчової безпечності, Lean production та Progressive Quality

  

""4

Тетяна Литвиненко, керівниця структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»

⬥ 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем

⬥ менеджментусертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001

⬥ авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001

  

""4

Наталія Олексієнко, експерт-практик, доцентка Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, кандидатка технічних наук

⬥ 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі

⬥ 15 + років науково-педагогічного стажу

⬥ авторка та співавторка 30+  наукових та практичних публікацій, співавторка двох книжок із харчової безпечності у кондитерській галузі

 

Важливо!

• Під час аудиту на відповідність вимогам міжнародних харчових стандартів аудитор, зокрема, перевіряє й виконання вимог стандартів щодо компетентності персоналу.

• Цю вимогу не оминає увагою й ЗУ № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (п. 2 ч. 1 ст. 48) та Наказ № 590 (п. 5.1 р. V). А інспектор Держпродспоживслужби під час планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) окрім інших питань перевіряє її дотримання та відображає в акті (п.п. 2.7, 10.2).

Подбайте завчасно про належний доказ вашої кваліфікації!

 

'''

Вартість участі в повному курсі – 8999 грн/особа*
 
*Для передплатників журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна ціна – 7999 грн

Придбати участь

 

Зацікавили теми лише частини курсу? Придбайте окремо 1, 2 чи 3-денне навчання.