Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
21.11.2025
Вебінтенсив: «Перехід від ISO/TS 22002 до ISO 22002:2025 – ключові зміни у програмах-передумовах»

Цьогоріч у липні відбувся безпрецедентний перегляд серії стандартів ISO 22002. Оновлена серія і новий рамковий стандарт ISO 22002-100:2025 формують єдину архітектуру та вперше уніфікують вимоги до програм-передумов для всіх секторів: від виробництва харчових продуктів і кормів до паковання та торгівлі.

Що зміниться для компаній із сертифікацією ISO 22000 чи FSSC 22000?
Нове покоління стандартів ISO 22002 означає одне: готуватися до переходу потрібно вже зараз. Завчасна інтеграція нових вимог – не витрати, а інвестиція у безпечність, стабільність, спокій і конкурентоспроможність.
 

Тож запрошуємо 27 листопада 2025 року на професійний вебінтенсив, де ми детально:
 

розберемо ключові зміни у стандартах для харчової промисловості
проаналізуємо їхні практичні наслідки
поділимося чіткими алгоритмами їх ефективного впровадження у систему харчової безпечності вашого підприємства

 

 

Світлана Березова, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» у сфері менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS) для підприємств харчового ланцюга

 

головна аудиторка міжнародних органів із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group

 20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною

 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствахм

 


 

Марина Бурдейна, шеф-редакторка професійного е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості», модераторка заходу

 

Кожний учасник вебтренінгу отримає:

 Pdf-примірники ISO 22002-100:2025 «Програми-передумови з безпечності харчових продуктів» та ISO 22002-1:2025 «Виробництво харчових продуктів» (англійською мовою)

 індивідуальні роз’яснення та відповіді на запитання в ефірі заходу

 повний відеозапис події

 сертифікат про участь у заході від професійного е-журналу «Управління якістю»


Вартість участі:

Вебінтенсив + друкований сертифікатВебінтенсив + електронний сертифікат 
4 599 грн 4 399 грн 
* Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє знижка 10%. Знижки не сумуються.

Придбати участь

 

Надсилайте Ваші запитання до спікерки завчасно на e-mail: editor-in-chief@techmedia.com.ua

Розгляд запитань у прямому ефірі заходу гарантовано!