Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
08.04.2024
 

ЗАТВЕРДЖУЮ

Директор

ТОВ «хххххххххх»

_____________

« ___» ________ 202_

 

Акт № ___

введення в експлуатацію обладнання

 

« ___» ________ 202_

 

На підставі наказу, розпорядження ______________________________________________

Проведений огляд   _______________________________________________________________

                                         найменування об’єкта / обладнання

Паспорт номер ____________________________________________________________________

Номер заводський ____________,   Інвентарний ____________________________________

Дата виробництва ____________,   введення в експлуатацію ______________________

Місце встановлення/знаход…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ