Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

До якої категорії відносно до вмісту акриламіду в харчовому продукті згідно з Регламентом ЄС 2017/2158 віднести гранолу (складається з вівсяних пластівців, горіхів, насіння, сухофруктів, олії та підсолоджувачів (цукор, мед або глюкозно-фруктозний сироп); суміш ретельно перемішують і запікають у духовці за температури 120-1300С, щоб всі складові стали хрумкими)?

На запитання відповідає
Алла Копусь,
менеджер систем якості

В додатку IV до Регламенту Комісії (ЄС) 2017/2158 від 20 листопада 2017 року, що встановлює пом’якшувальні заходи та контрольні рівні для зменшення присутності акриламіду в харчових продуктах, зазначено, що орієнтовний рівень присутності акриламіду в харчових продуктах, зокрема, в сухих сніданках …

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ