До якої категорії відносно до вмісту акриламіду в харчовому продукті згідно з Регламентом ЄС 2017/2158 віднести гранолу (складається з вівсяних пластівців, горіхів, насіння, сухофруктів, олії та підсолоджувачів (цукор, мед або глюкозно-фруктозний сироп); суміш ретельно перемішують і запікають у духовці за температури 120-1300С, щоб всі складові стали хрумкими)?
В додатку IV до Регламенту Комісії (ЄС) 2017/2158 від 20 листопада 2017 року, що встановлює пом’якшувальні заходи та контрольні рівні для зменшення присутності акриламіду в харчових продуктах, зазначено, що орієнтовний рівень присутності акриламіду в харчових продуктах, зокрема, в сухих сніданках …
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу