
Запрошуємо вас 25 квітня 2024 року на ІІІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес–2024: безпечність продукції в умовах небезпеки», де розглянемо такі теми:
|
Посилення держконтролю за виробництвом та обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками станом на зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі |
|
Якщо до Вас прийшли: як підготувати персонал харчового підприємства до можливих перевірок Держпродспоживслужби |
![]() |
Тенденції та перспективи експорту-2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди |
|
Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу |
|
Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС |
|
Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства |
|
Вимоги вітчизняних торговельних мереж щодо співпраці з виробниками продукції: поради з перших вуст |
|
Європейський food-ринок: ключові тренди та особливості |
|
Досвід використання Lean на виробництві Olkom під час повномасштабного вторгнення |
|
Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором |
|
Харчове шахрайство в Україні та світі. Вимоги GFSI. Імідж українських продуктів на міжнародному харчовому ринк |
|
Міжнародні стандарти з харчової безпечності VS маркетинг: хто з них не дозволяє маркуватися логотипами сертифікацій та що дозволено для реклами |
Формат заходу: Київ, IQ Business Center + онлайн.
Спікери:
Наталія Олексієнко – експерт-практик, к.т.н., доцент ІПДО Національного університету харчових технологій:
- 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі;
- 15 + років науково-педагогічного стажу;
- авторка та співавторка 35+ наукових та практичних публікацій, співавтор двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі.
Олена Сініціна – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks і спеціалізованого виставково-конференційного проєкту Recycling&Waste Expo:
- кандидатка економічних наук, магістерка менеджменту підприємств;
- досвідчена експертка у сфері food-ритейлу та просування виробників, авторка галузевих статей;
- 15+ років досвіду у сфері маркетингу, продажу, комунікацій, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників харчових продуктів і ритейл.
Святослав Бартош – адвокат, керівник юридичної компанії «Bargen»:
- 10+ років досвіду в юриспруденції;
- експерт з питань імпорту/експорту;
- експерт у вирішеннях спорів з держорганами, що контролюють підприємницьку діяльність, та господарських спорів між підприємствам.
Денис Гончар – провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»:
- 15+ років аудиторської діяльності;
- 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові;
- 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях.
Тетяна Литвиненко – керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»:
- 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту;
- сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001;
- автор тренінгів з розробки, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001.
Андрій Гевко – адвокат, партнер юридичної фірми «Bargen»:
- 12+ років досвіду захисту в господарських спорах і спорах із правоохоронними та контролювальними органами;
- допомагає бізнесу як на етапі перевірок, так і під час оскарження рішень контролювальних органів;
- перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020».
Надія Підлісна – директор департаменту з якості ТОВ «ЕКО», «ЕКО МАРКЕТ»:
- 20+ років роботи в харчовій галузі, 8 з яких – мікробіолог на молочному виробництві;
- внутрішня аудиторка системи менеджменту безпечності харчових продуктів за FSSC 22000;
- членкиня дегустаційної комісії Favorit Food&Drinks 2022 та 2023 років;
- магістерка за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація».
Надія Миценко – менеджерка систем якості відділу контролю якості ТОВ «КОТЕКНА УКРАЇНА ЛІМІТЕД»:
- внутрішня аудиторка з упровадження вимог низки міжнародних стандартів на підприємстві у й лабораторії: ISO 9001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17034, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17065;
- 15+ років досвіду у сфері контролю якості сировини та продукції за міжнародними стандартами під час експортних операцій.
В'ячеслав Гончаров – операційний директор Групи компаній Olkom, Lean-консультант з великим виробничим досвідом:
- 15+ років досвіду управління виробництвом на позиції операційного директора, директора з виробництва, заступника директора з виробництва;
- 20+ років досвіду підвищення ефективності виробництва, має сертифікат Lean Black Belt;
- практик у сфері підвищення операційної ефективності та управління проєктами; керівник програми Lean-трансформації виробничих систем компаній «Лукас» і «Olkom».
Шкурко Юлія – начальниця аналітичного відділу компанії Pro-Consulting:
- 20+ років працює у сфері ринкових досліджень, у тому числі на посаді керівника відділу розвитку та маркетингу.
Вікторія Павловська – заступниця директора з безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «АГРОФІРМА „ПОЛЕ“»:
- 18+ років досвіду роботи в харчовій промисловості;
- 10+ років досвіду роботи у відділі контролю якості;
- 30+ упроваджених систем менеджменту на різних підприємствах.
Оксана Вашека – в.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій:
- 17+ років науково-педагогічного стажу;
- гарант освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції»;
- співавторка наукових статей, підручників, монографій та навчальних посібників у харчовій сфері;
- консультантка операторів ринку з питань харчової безпечності.
Вікторія Кійко – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій:
- 20+ років науково-педагогічного стажу, експертка системи «Онлайн-консультант фахівця з якості»;
- гарант освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»;
- співавторка наукових і практичних статей, підручників, монографій та навчальних посібників у харчовій сфері;
- консультантка операторів ринку з питань харчової безпечності.
Програма заходу за посиланням.