Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
11.04.2024
ІІІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес–2024: безпечність продукції в умовах небезпеки»

Запрошуємо вас 25 квітня 2024 року на ІІІ Всеукраїнський з'їзд «Харчовий бізнес–2024: безпечність продукції в умовах небезпеки», де розглянемо такі теми:

3

Посилення держконтролю за виробництвом та обігом харчових продуктів: ситуація з перевірками станом на зараз і чого очікувати у повоєнній перспективі

3

Якщо до Вас прийшли: як підготувати персонал харчового підприємства до можливих перевірок Держпродспоживслужби
3 Тенденції та перспективи експорту-2023/2024 для українських харчовиків: світові ринки, логістичні експортні шляхи, експортні тренди

3

Дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом: правові поради для харчового бізнесу

3

Показники безпечності сировини: особливості контролю в умовах орієнтації виробника на ринок ЄС

3

Акцент на алергени: правильне інформування споживачів про склад продукту відповідно до норм вітчизняного законодавства

3

Вимоги вітчизняних торговельних мереж щодо співпраці з виробниками продукції: поради з перших вуст

3

Європейський food-ринок: ключові тренди та особливості

3

Досвід використання Lean на виробництві Olkom під час повномасштабного вторгнення 

3

Топ помилок у взаємодії персоналу підприємства із зовнішнім аудитором

3

Харчове шахрайство в Україні та світі. Вимоги GFSI. Імідж українських продуктів на міжнародному харчовому ринк

3

Міжнародні стандарти з харчової безпечності VS маркетинг: хто з них не дозволяє маркуватися логотипами сертифікацій та що дозволено для реклами

 

Формат заходу: Київ, IQ Business Center + онлайн.


Спікери:

 

Наталія Олексієнко  експерт-практик, к.т.н., доцент ІПДО Національного університету харчових технологій:

  • 20+ років виробничого досвіду на провідних підприємствах кондитерської галузі;
  • 15 + років науково-педагогічного стажу;
  • авторка та співавторка 35+  наукових та практичних публікацій, співавтор двох книг із харчової безпечності у кондитерській галузі.


Олена Сініціна – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks і спеціалізованого виставково-конференційного проєкту Recycling&Waste Expo:

  • кандидатка економічних наук, магістерка менеджменту підприємств;
  • досвідчена експертка у сфері food-ритейлу та просування виробників, авторка галузевих статей;
  • 15+ років досвіду у сфері маркетингу, продажу, комунікацій, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників харчових продуктів і ритейл.


Святослав Бартош  адвокат, керівник юридичної компанії «Bargen»:

  • 10+ років досвіду в юриспруденції;
  • експерт з питань імпорту/експорту;
  • експерт у вирішеннях спорів з держорганами, що контролюють підприємницьку діяльність, та господарських спорів між підприємствам.


Денис Гончар  провідний аудитор з великим виробничим досвідом, засновник та керівник ТОВ «Еконтроль»:

  • 15+ років аудиторської діяльності;
  • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Білорусії, Молдові;
  • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях.


Тетяна Литвиненко  керівник структурного підрозділу стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «Котекна Україна Лімітед»:

  • 15+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту;
  • сертифікований аудитор із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001;
  • автор тренінгів з розробки, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001.


Андрій Гевко  адвокат, партнер юридичної фірми «Bargen»:

  • 12+ років досвіду захисту в господарських спорах і спорах із правоохоронними та контролювальними органами;
  • допомагає бізнесу як на етапі перевірок, так і під час оскарження рішень контролювальних органів;
  • перебуває серед лідерів практики з аграрного та земельного права згідно з рейтинговим дослідженням «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України–2020».


Надія Підлісна  директор департаменту з якості ТОВ «ЕКО», «ЕКО МАРКЕТ»:

  • 20+ років роботи в харчовій галузі, 8 з яких – мікробіолог на молочному виробництві;
  • внутрішня аудиторка системи менеджменту безпечності харчових продуктів за FSSC 22000;
  • членкиня дегустаційної комісії Favorit Food&Drinks 2022 та 2023 років;
  • магістерка за освітньою програмою «Якість, стандартизація та сертифікація».


Надія Миценко – менеджерка систем якості відділу контролю якості ТОВ «КОТЕКНА УКРАЇНА ЛІМІТЕД»:

  • внутрішня аудиторка з упровадження вимог низки міжнародних стандартів на підприємстві у й лабораторії: ISO 9001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17034, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17065;
  • 15+ років досвіду у сфері контролю якості сировини та продукції за міжнародними стандартами під час експортних операцій.


В'ячеслав Гончаров  операційний директор Групи компаній Olkom, Lean-консультант з великим виробничим досвідом:

  • 15+ років досвіду управління виробництвом на позиції операційного директора, директора з виробництва, заступника директора з виробництва;
  • 20+ років досвіду підвищення ефективності виробництва, має сертифікат Lean Black Belt;
  • практик у сфері підвищення операційної ефективності та управління проєктами; керівник програми Lean-трансформації виробничих систем компаній «Лукас» і «Olkom».


Шкурко Юлія  начальниця аналітичного відділу компанії Pro-Consulting:

  • 20+ років працює у сфері ринкових досліджень, у тому числі на посаді керівника відділу розвитку та маркетингу.
     

Вікторія Павловська  заступниця директора з безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «АГРОФІРМА „ПОЛЕ“»:

  • 18+ років досвіду роботи в харчовій промисловості;
  • 10+ років досвіду роботи у відділі контролю якості;
  • 30+ упроваджених систем менеджменту на різних підприємствах.


Оксана Вашека  в.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій:

  • 17+ років науково-педагогічного стажу;
  • гарант освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції»;
  • співавторка наукових статей, підручників, монографій та навчальних посібників у харчовій сфері;
  • консультантка операторів ринку з питань харчової безпечності.


Вікторія Кійко  доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій:

  • 20+ років науково-педагогічного стажу, експертка системи «Онлайн-консультант фахівця з якості»;
  • гарант освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»;
  • співавторка наукових і практичних статей, підручників, монографій та навчальних посібників у харчовій сфері;
  • консультантка операторів ринку з питань харчової безпечності.

 

Програма заходу за посиланням.