
Управління алергенами – харчова безпечність без компромісів! Міжнародні харчові стандарти (Codex Alimentarius, FSSC 22000, IFS, BRCGS) вимагають аналізування алергенів як окремого небезпечного чинника та запровадження спеціальних програм управління алергенами
♦ | Які вимоги висуває вітчизняне законодавство щодо поводження з алергенами? |
♦ | Як правильно визначити й оцінити алергенний статус харчового продукту? |
♦ | Як мінімізувати контамінацію продукції алергенами? |
♦ | Як узяти під контроль алергени на виробництві: від сировини до готового продукту? |
♦ | Як правильно на маркуванні декларувати наявність алергенів у харчових продуктах та інгредієнтах? |
♦ | На що слід звернути особливу увагу під час розроблення Плану управління алергенами? |
♦ | Як технічне обслуговування та ремонтні роботи на виробництві можуть вплинути на алергенний статус продукції? |
♦ | Чому обов’язково слід проводити навчання щодо поводження з алергенами для всього персоналу, тимчасових працівників і навіть підрядників? |
♦ | Які порушення найчастіше фіксують інспектори й аудитори, перевіряючи виконання вимог щодо управління алергенами? |
![]() | Відповіді на запитання, пов’язані з управлінням алергенами на виробництві, їх маркуванням і належним інформування споживачів відповідно до чинних вимог законодавства, надаємо у прямому ефірі вебпрактикум разом із досвідченою спікеркою – Світланою Березовою:
|
Вартість участі:
Вебпрактикум + друкований сертифікат | Вебпрактикум + електронний сертифікат |
4 499 грн | 4 299 грн |
Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь – 10% | |
Кожний учасник вебтренінгу отримає: ♦ сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю» ♦ індивідуальні роз’яснення та відповіді на запитання в ефірі заходу ♦ повний відеозапис заходу |