Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
Події
07.04.2025
Вебпрактикум «Управління алергенами: вимоги вітчизняного законодавства та міжнародних стандартів + План управління алергенами»

Управління алергенами – харчова безпечність без компромісів! Міжнародні харчові стандарти (Codex Alimentarius, FSSC 22000, IFS, BRCGS) вимагають аналізування алергенів як окремого небезпечного чинника та запровадження спеціальних програм управління алергенами

 

 

Які вимоги висуває вітчизняне законодавство щодо поводження з алергенами?

 

Як правильно визначити й оцінити алергенний статус харчового продукту?
 
Як мінімізувати контамінацію продукції алергенами?
 
Як узяти під контроль алергени на виробництві: від сировини до готового продукту?

 

Як правильно на маркуванні декларувати наявність алергенів у харчових продуктах та інгредієнтах?
 
На що слід звернути особливу увагу під час розроблення Плану управління алергенами?
 
Як технічне обслуговування та ремонтні роботи на виробництві можуть вплинути на алергенний статус продукції?

 

Чому обов’язково слід проводити навчання щодо поводження з алергенами для всього персоналу, тимчасових працівників і навіть підрядників?

 

Які порушення найчастіше фіксують інспектори й аудитори, перевіряючи виконання вимог щодо управління алергенами?

 

Відповіді на запитання, пов’язані з управлінням алергенами на виробництві, їх маркуванням і належним інформування споживачів відповідно до чинних вимог законодавства, надаємо у прямому ефірі вебпрактикум разом із досвідченою спікеркою – Світланою Березовою:

  • провідною експерткою е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості»
  • тренеркою-консультанткою ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з питань НАССР, ISO 22000, ISO 9001, FSSC 22000, IFS для підприємств харчового ланцюга
  • головною аудиторкою у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group

 

 Вартість участі:

Вебпрактикум + друкований сертифікатВебпрактикум + електронний сертифікат 
4 499 грн 4 299 грн 
Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь – 10%

Придбати участь

 

Кожний учасник вебтренінгу отримає:

 сертифікат про участь у профільному заході від професійного е-журналу «Управління якістю»

індивідуальні роз’яснення та відповіді на запитання в ефірі заходу

 повний відеозапис заходу