Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
06.12.2023
Мінагрополітики продовжує інформувати про гігієнічні вимоги та параметри безпечності харчових продуктів

Для запобігання випадкам харчових отруєнь, дотримання гігієнічних вимог та параметрів безпечності харчових продуктів, в тому числі під час їх виробництва та реалізації, Мінагрополітики за підтримки проекту EU4SaferFood розробило спеціальні рекомендаційні матеріали.

Інформація важлива для працівників домогосподарств, малих ферм, які готують харчові продукти не для власного споживання. Рекомендації стосуються, зокрема, правил особистої гігієни працівників (небезпечні фактори, миття рук, правила використання робочих одноразових рукавиць, робочий одяг) та рекомендації щодо поводження з харчовими продуктами, які швидко псуються.

Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України