06.12.2023
Мінагрополітики продовжує інформувати про гігієнічні вимоги та параметри безпечності харчових продуктів
Для запобігання випадкам харчових отруєнь, дотримання гігієнічних вимог та параметрів безпечності харчових продуктів, в тому числі під час їх виробництва та реалізації, Мінагрополітики за підтримки проекту EU4SaferFood розробило спеціальні рекомендаційні матеріали.
Інформація важлива для працівників домогосподарств, малих ферм, які готують харчові продукти не для власного споживання. Рекомендації стосуються, зокрема, правил особистої гігієни працівників (небезпечні фактори, миття рук, правила використання робочих одноразових рукавиць, робочий одяг) та рекомендації щодо поводження з харчовими продуктами, які швидко псуються.
Джерело: Міністерство аграрної політики та продовольства України