Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
07.05.2024
01 червня 2024 року набувають чинності зміни до національних стандартів «Ковбаси»

Відповідно до наказу від 23.04.2024 № 146 Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») були прийняті зміни до національних стандартів з наданням чинності з 01 червня 2024 року:

  • Зміна № 2 до ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови»;
  • Зміна № 2 до ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови»;
  • Зміна № 2 до ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови»;
  • Зміна № 1 до ДСТУ 4591:2006 «Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови».
Джерело: ДП «УкрНДНЦ» та БУДСТАНДАРТ