Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім
22.07.2025

План перевірки / верифікації програми бактеріологічного моніторингу довкілля підприємства

 

Об`єкт перевірки/верифікації: програма бактеріологічного моніторингу довкілля підприємства

Дата: _______________________ 20 _____р.

 

Назва пункту що перевіряється

Відповідає

Зауваження /рекомендації

Так

Ні

Частково

1

Визначено чітко ідентифіковані та проаналізовані зони мікробіологічного ризику виробничих приміщень    

2

Наявність журналу змивів з поверхонь, що контактують з продукцією    

2.1

Відбирання проб та змивів з поверхонь проводиться ______________(посада) згідно з планом-графіком    

2.2

Реалізовано…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ