Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

У маркуванні м’ясних продуктів виробники іноді використовують назви «ароматизатор диму» або «ароматизатор коптильний». Водночас у законодавстві згадується лише термін «ароматизатор коптильний». Прошу надати роз’яснення, чи є ці два терміни синонімами і чи допустиме використання назви «ароматизатор диму» в маркуванні відповідно до вимог законодавства України?

На запитання відповідає
Юрій Полівода,
керівник групи системи управління безпечністю харчових продуктів ПрАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів»

Сьогодні правовий порядок обігу ароматизаторів в Україні виконується згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР (далі – Закон України). Встановлено, що вказаний Закон України регулює відносини між органами…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ