Онлайн-консультант фахівця з якості
E-журнал
Фільтр:
Всі
ISO 9001
ISO 45001
IFS
FSSC 22000
Технічне регулювання
Державний контроль і нагляд
Концепції харчової безпечності (НАССР, TACCP, VACCP)
Упаковка та маркування
Зберігання і транспортування
Метрологія
Екологічна, органічна та натуральна продукція
Експорт
Харчові відходи
Санітарні вимоги до приміщень і персоналу
Судова практика
Інші
ISO 22000
Ощадливе виробництво
Інтегровані системи менеджменту
Менеджмент-інструментарій
Ризик-менеджмент
Аудит
GlobalG.A.P
BRC
Безпечність сировини
Анонім

Існує низка запитань щодо статті 27.1 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» про нанесення позначки L (партія / лот):

1. Чи обов’язкове нанесення такої позначки на фасованих крупах, харчоконцентратах?

2. Що означають слова в пункті 3 згаданої вище статті: «Партія (лот) визначається оператором ринку, який здійснює виробництво або пакування харчового продукту, або оператором ринку, який першим вводить харчовий продукт в обіг»; «першим вводить»?

На запитання відповідає
Світлана Фесенко,
експерт із питань безпечності та якості харчової продукції

1. Чи обов’язкове нанесення позначки L (партія / лот) на фасованих крупах та харчоконцентратах? 

Згідно зі статтею 27 (індекс 1) Закону України № 2639 зі внесеними змінами «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» під час маркування нанесення Номера партії (L) є обов’язковим для…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ